Stiri Cupa României Feminin

Debut solid pentru jucătoarea de WNBA de la Sf. Gheorghe

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
29.09.2013

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a debutat cu dreptul în noul sezon din baschetul feminin. Formația din Covasna a trecut cu scorul 101-51 de SCM CSS Craiova în primul tur al Cupei României, ediția 2013/14.

Jucătoarea venită la Sf. Gheorghe din WNBA, americanca Samantha Prahalis a avut o evoluție foarte bună la debutul în tricoul alb-verde. Sportiva ce a jucat la Phoenix alături de Diana Taurasi, a fost aproape de realizarea unui double-double în disputa cu formația din Bănie.

În 33 de minute petrecute pe parchet, conducătorul de joc în vârstă de 23 de ani a strâns nu mai puțin de 28 de puncte, la care a mai adăugat 9 recuperări și 6 pase decisive. A avut 9 din 17 la aruncările de 2 puncte (53%) și 7 din 11 la libere (64%). Aceasta a mai adunat 5 mingi câștigate, dar și 5 pierdute pentru un indice de 31 la capitolul eficiență.

Înaltă de 1.70 metri, Sammy a fost aleasă în WNBA Draft 2012 de către Phoenix Mercury cu opțiunea a 6-a. În primul sezon din liga profesionistă nord-americană de baschet feminin, ea a bifat 28 prezențe fiind titularizată de fiecare dată și a avut medii de 11.6 puncte, 4.5 pase decisive, 3.2 recuperări, 1.6 intercepții cu 3.0 posesii pierdute în 31.6 minute pe partidă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!