Stiri Cupa României Feminin

Declarații Alina Podar și Zoran Mikes înaintea meciului cu UNI Győr

Declarații Alina Podar și Zoran Mikes înaintea meciului cu UNI Győr

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe va juca miercuri, 27 octombrie, în etapa a 3-a din Grupa B contând pentru EuroCup Women's Basketball cu formația maghiară UNI Győr Mély-Út. Partida din Sepsi Arena va începe la ora 19.00.

Înaintea disputei cu maghiarele, jucătoarea Alina Podar și antrenorul Zoran Mikes au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook Sepsi-SIC.

"Ne așteaptă o partidă foarte importantă miercuri (n.r. 27 octombrie), jucăm cu Győr. Noi am avut norocul să beneficiem de o etapă de pauză campionat în acest weekend, ceea ce ne-a oferit mai mult timp să ne pregătim și să ne concentrăm pe meciul din EuroCup. Sperăm să facem o partidă bună, să avem energie și să aducem victoria. Echipa din Ungaria vine după două înfrângeri, iar noi am câștigat săptămâna trecută. Din nefericire vom juca fără suporteri, ne-am fi dorit să fie aproape de noi, dar o să facem tot posibilul să aducem victoria și să avem o atitudine bună pe teren." (Alina Podar)

Antrenorul covăsnencelor, Zoran Mikes, a prefațat duelul din cupele europene cu fosta campioană a Ungariei:

"Următorul adversar în EuroCup este o formație din campionatul Ungariei, care cu siguranță ne-a atras atenția. Poate că în acest moment nu joacă la nivelul la care ar avea posibilitatea, dar în mod sigur trebuie să pregătim foarte serios meciul. Nu am avut de jucat în campionat la finalul săptămânii și am beneficiat de mai mult timp să corectăm câteva mici detalii. Sper ca aceste schimbări să ne aducă un rezultat bun. Győr e o echipă bună și în EuroCup n-au evoluat serios. Din păcate nu ne vom putea baza pe sprijinul fanilor și le vom simți lipsa, dar asta înseamnă că energia în plus trebuie să vină de la noi, cu o atmosferă bună pe parchet și pe bancă. Ne concentrăm doar pe acest meci și încercăm să-l câștigăm, ne respectăm adversarul, dar vrem în același timp să jucăm din ce în ce mai bine."

*foto: fiba.basketball/eurocupwomen

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!