Stiri Cupa României Feminin

Declarații Zoran Mikes, Brianna Fraser și Ioana Ghizilă după succesul în fața lui Győr

Declarații Zoran Mikes, Brianna Fraser și Ioana Ghizilă după succesul în fața lui Győr

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a obținut al doilea succes consecutiv în faza grupelor EuroCup Women’s Basketball, scor 70-65 cu UNI Győr Mély-Út, într-o partidă jucată miercuri seara, 27 octombrie.

Antrenorul covăsnencelor, Zoran Mikes, a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului după victoria împotriva maghiarelor:

„Sunt foarte fericit și entuziasmat că am câștigat meciul. Am jucat cu inima și fetele au dat totul. De asemenea, am evoluat fără Maja Miljkovic și consider că fetele au respectat ceea ce ne-am dorit să jucăm. Poate am comis unele greșeli, dar e ceva natural și nu poți să nu te aștepți la un asemenea nivel să nu comiți greșeli. Meciurile de acest tip sunt o experiență utilă și putem învăța din ele. Sunt mulțumit de toate jucătoarele, și fetele de pe bancă au contribuit la rezultat. E un succes important pentru noi și cred că ne va da un oarecare avantaj în continuarea competiției. Tratăm fiecare meci în mod serios și asta ne-a ajutat să câștigăm cu Győr. Poate am evoluat în unele momente sub posibilitățile noastre, dar când ai energie și joci cu inima și fetele cred în victorie din primele secunde, atunci există șansa să ne impunem. Am luat unele decizii greșite când am condus cu mai mult de 10 puncte și le-am permis adversarelor să revină, dar la final a fost de ajuns să câștigăm. Cred că am meritat victoria, am condus aproape tot jocul și am fost echipa mai bună azi (n.r. 27 octombrie).”

Tehnicianul a vorbit puțin și despre următorul meci al formației sale, în LNBF pe terenul echipei CSM Alexandria (30 octombrie, ora 16.30):

„Ne așteaptă un joc în campionat, pentru care avem o zi să ne odihnim și probabil o zi să pregătim meciul de la Alexandria. Cu siguranță este o partidă pe care trebuie să o câștigăm și trebuie să tratăm serios duelul, cu mentalitate de învingător. Acum am bifat două victorii la rând în EuroCup, e un lucru bun pentru orice echipă și în campionat ne dorim să câștigăm fiecare joc.”

Brianna Fraser, jucătoarea meciului, a scos în evidență stilul echipei din Ungaria:

„Am avut parte de un duel dificil, dar ne-am impus în cele din urmă. Beatrice Mompremier este o jucătoare extraordinară, a jucat foarte fizic, la fel și Győr și s-au tot apropiat de noi prin câteva run-uri. Le-am putut stopa revenirile și așa ne-am impus, iar de acum ne concentrăm doar pe meciul următor.

Ioana Ghizilă speră ca formația sa să continue șirul victoriilor mai departe:

„Ne bucurăm foarte tare că am câștigat acest meci în EuroCup, este al doilea succes consecutiv. Nu a fost un meci deloc ușor, se vede că ne lipsesc câteva jucătoare, dar ne bucurăm că rezultatele antrenamentelor s-au văzut. Weekend-ul acesta avem meci cu Alexandria și o să ne pregătim, bineînțeles, la fel de bine, pentru că niciun joc nu e de neglijat. În continuare vrem să dăm tot ce avem mai bun și-n Europa și să ne calificăm cât mai departe posibil.”  

 

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii