Stiri Cupa României Feminin

Declarații Zoran Mikes, Jovana Pasic și Ioana Ghizilă înaintea meciului Elazig-Sepsi

Declarații Zoran Mikes, Jovana Pasic și Ioana Ghizilă înaintea meciului Elazig-Sepsi

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe se deplasează în Turcia pentru returul cu Elazig Il Ozel Idare din Grupa B a Women’s EuroCup. Meciul ce contează pentru etapa a 5-a va avea loc miercuri (24.11) de la ora 17.30.

Înaintea disputei din Turcia, antrenorul Zoran Mikes și jucătoarele Jovana Pasic respectiv Ioana Ghizilă au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook Sepsi-SIC.

„Din fericire, abordăm meciul cu Elazig cu trei victorii în buzunar deja și e o situație mai ușoară pentru noi, dar cred că am muncit din greu în perioada dinaintea pauzei pentru echipele naționale pentru a obține aceste victorii și consider că merităm să fim puțin mai relaxați, în ideea în care nu va fi un joc decisiv care să ne arate direcția pe mai departe în EuroCup. Cred că formația mea a trebuit să-și reintre în ritm după pauza pentru echipele naționale și meciul din campionat cu KSE Târgu Secuiesc a reprezentat încercarea să ne apropiem de nivelul dinaintea pauzei. Sper ca meciul din Elazig să fie cel care ne confirmă locul în faza următoare a Women’s EuroCup.

Pot spune că ele joacă mai bine acum decât au făcut-o înainte, dar în continuare cred că au trei „arme”, pe care le-am oprit în meciul tur și aceasta va fi principala sarcină și în Turcia. Desigur, este mai mare provocarea să joci în deplasare, dar sper că vom face față într-o manieră pozitivă presiunii de acolo.(Zoran Mikes)

Jovana Pasic a pus accent pe detaliul care le-a ajutat pe covăsnence să câștige meciul tur din Sepsi Arena:

„Elazig este o echipă pe care am învins-o deja, în sala noastră, și vom avea același obiectiv și în Turcia. Ne dorim să dăm tot ce avem mai bun ca să câștigăm, acesta ne este obiectivul în fiecare meci. Au trei jucătoare bune, pe care le-am oprit în meciul de la Sfântu Gheorghe și vom încerca să facem la fel. Credem că este cheia meciului. Desigur, este important să câștigăm pentru o clasare mai bună în grupă și pentru un adversar mai ușor în faza următoare, așa că mergem în Turcia să dăm tot ce avem mai bun și încercăm să ne impunem.”

Ioana Ghizilă a scos în evidență importanța meciului din Turcia, care poate aduce calificare în faza următoare pentru Sepsi:

„Urmează meciul împotriva lui Elazig, un joc foarte important, pentru că dacă o să câștigăm, o să ne asigure locul 2 în grupă. Bineînțeles, nu este un meci de neglijat, cu toate că am câștigat în fața acestei echipe înainte, pe terenul nostru. Vrem să demonstrăm că nu a fost o întâmplare și că putem câștiga din nou. Echipa lor nu este una de subestimat, au jucătoare foarte bune, cu experiență, însă pregătim meciul cu seriozitate, ca și până acum.”

Sepsi Sfântu Gheorghe este pe locul secund în Grupa B, cu 3-1 bilanț, în vreme ce Elazig Il Ozel Idare are 1-3 bilanț în EuroCup.

 

*foto: fiba.basketball/eurocupwomen

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!