Stiri Cupa României Feminin

Declarații Zoran Mikes, Shaqwedia Wallace și Alina Podar înaintea partidei cu Ormanspor

Declarații Zoran Mikes, Shaqwedia Wallace și Alina Podar înaintea partidei cu Ormanspor

Sepsi-SIC primește vizita echipei OGM Ormanspor în manșa tur a playoff-ului Women's EuroCup, meciul urmând să se dispute miercuri (15.12) de la ora 19.00.

Înaintea disputei din Sepsi Arena cu gruparea din țara Semilunei, antrenorul Zoran Mikes și jucătoarele Shaqwedia Wallace respectiv Alina Podar au vorbit despre adversar pentru pagina de Facebook a clubului covăsnean.

„Pot spune că Ormanspor este o echipă foarte bună, joacă excelent și nu se află din greșeală pe prima poziție în campionatul Turciei alături de Fenerbahce. Le-am analizat bine înaintea primului meci, de miercuri (n.r. 15 decembrie), și am observat că au o jucătoare dominantă în spațiul de 3 secunde, care face un sezon foarte bun și sistemul e organizat în jurul ei. Trebuie să găsim modalitățile de a ne apăra împotriva acestor scheme și cum să pregătim acțiunile noastre care pot face diferența. Cu siguranță este un adversar foarte puternic, dar în același timp cred că suntem într-un moment bun și jucăm destul de bine. E greu să promiți împotriva unor asemenea adversari că te poți califica, dar cu siguranță vom da maximul și dacă e de ajuns să mergem mai departe, e minunat. Îmi doresc să văd că echipa mea luptă și oferă un spectacol plăcut publicului care sper că o să vină să ne susțină.” (Zoran Mikes)

Wallace a amintit unde stă foarte bine Ormanspor și a îndemnat suporterii să vină alături de echipă, fiindcă va fi un meci dificil:

„Avem un meci împotriva lui Ormanspor în continuare. Partea bună este că începem pe teren propriu duelul cu ele și o să fim odihnite. Suntem pe un drum bun, avem o serie bună de victorii, avem o identitate acum și jucăm bine împreună pe apărare și atac. Cred că o să fie un meci bun, am încredere că o putem scoate la capăt cu bine. Nu-mi place să fac promisiuni, dar starea e bună, colectivul la fel. Ele au jucătoare bune în interior, pe pozițiile 4 și 5, dar și noi le avem pe Fraser și Pasic și cred că va fi un matchup bun și cu siguranță un meci plăcut pentru toți cei care ne vor susține. Avem nevoie de tot suportul fanilor, sunt foarte gălăgioși, dar acum avem nevoie de puțin în plus din partea lor, o să fie un meci dificil.”

Alina Podar a punctat detaliile care vor face diferența în meciul de miercuri (15.12):

„Miercuri (n.r. 15 decembrie) ne așteaptă o etapă foarte importantă în playoff-ul EuroCup. Vom primi vizita echipei Ormanspor, sperăm să facem un meci cât mai bun și să aducem cât mai multă lume la sală ca să ne susțină în parcursul nostru pe mai departe. Venim după o victorie în campionat împotriva echipei din Arad, la fel și echipa turcă vine după o victorie în campionatul lor, dar sunt convinsă că dăruirea și efortul vor face diferența în meciul de miercuri.”

 

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!