Stiri Cupa României Feminin

Declarații Zoran Mikes și Alina Podar după victoria lui Sepsi cu Prometey

Declarații Zoran Mikes și Alina Podar după victoria lui Sepsi cu Prometey

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a câștigat miercuri seara (03.11) duelul cu BC Prometey din etapa a 4-a a Grupei B EuroCup Women’s Basketball, scor 80-78. Cele două echipe au același bilanț în competiție (3-1) după acest meci.

La finalul întâlnirii, antrenorul Zoran Mikes a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook Sepsi-SIC:

„Un succes fantastic, cu un efort eroic din partea echipei. Am învins o echipă care n-a pierdut în EuroCup și în campionatul Ucrainei până acum, o echipă foarte bună și cred că fetele mele au fost determinate din prima clipă și și-au dorit victoria. Am discutat înainte de meci că poate nu avem o echipă mare ca înălțime, dar mărimea inimii este cea care contează și asta a contat azi (n.r. miercuri seara, 3 noiembrie). Meciul l-am câștigat cu un efort imens depus, jucând cu inima și cu prestații foarte bune din partea tuturor jucătoarelor. Este greu să joci împotriva unui adversar precum Prometey, dar cred că am dat tot ce avem mai bun și deși n-am reușit un meci perfect, am jucat cu inima și așa am câștigat.

Tehnicianul campioanei României își dorește o victorie și în Liga Națională, cu Rapid București:

„Cu siguranță suntem extenuați, dar știam că înaintea pauzei pentru echipele naționale acesta va fi ultimul meci în această perioadă (n.r. disputa cu Rapid București din LNBF). Am bifat câteva victorii în săptămânile recente, ne simțim bine și vrem să terminăm această parte a sezonului cu un succes. Acesta este principalul obiectiv, fetele să-și revină și vom fi pregătiți pentru jocul de sâmbătă. Trebuie să demonstrăm că putem aduce un nivel constant bun și suntem gata pentru orice meci.

Alina Podar a spus câteva cuvinte după victoria din EuroCup:

„Suntem foarte fericite că am reușit să terminăm acest meci cu victorie. Pe toată perioada partidei noi am fost la conducere, a fost un meci foarte fizic. Acum ne așteaptă o etapă în campionat și suntem fericite că putem să plecăm în această seară (n.r. miercuri, 3 noiembrie) cu o victorie de aici.”

 

*foto: fiba.basketball/eurocupwomen

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!