Stiri Cupa României Feminin

Denis Mihai: “Trebuie să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.05.2014

Denis Mihai, component al formației Rapid București a vorbit pentru Total Baschet despre turneul final de promovare care se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 30 mai – 1 iunie. Tânărul baschetbalist al feroviarilor consideră că echipa sa are o bancă lungă lungă care le poate oferi un avantaj dar totodată spune că toate echipele prezente la acest turneu sunt la un nivel bun:

„Obiectivul nostru pentru acest turneu este de a juca cât mai bine și cat mai organizat. Trebuie să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate pentru a ne atinge scopul, acela de a juca baschet. Toate cele trei adversare sunt formaţii bine pregătite cu un joc foarte bun evidentă fiind și prezența lor în Final 4. Într-adevăr, faptul că am mai jucat în sală la Cluj este ceva benefic pentru noi dar nu cred ca ne va oferi vreun avantaj față de celelalte echipe. Faptul că suntem un lot numeros și valoros, iar atunci când cei mai buni dintre componenţii echipei se odihnesc, cei care sunt pe banca le pot lua locul fără să se vadă o scădere prea mare în joc.”

Întrebat despre importanţa unei eventuale promovări, Denis Mihai a răspuns:

„Foarte importantă, pentru unii dintre noi este prima ocazie să jucăm la un Final 4 de Divizia B și vrem să facem o figură cât mai frumoasă. Cu siguranţă ne va ajuta experiența jucătorilor “bătrâni” precum Dragoş Ştefănescu, Auraș Similache, Cătălin Bordei, Marius Bulacea sau Alin Spahiu.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!