Stiri Cupa României Feminin

Deplasare foarte grea pentru Satu Mare la BLA Montepellier

Costin Marinescu

Costin Marinescu
13.11.2012

14 noiembrie 2012
ora 21:00

CSM Satu Mare se deplasează pentru a patra etapă din EuroCup Women în Franța, unde o va întâlni pe BLA Montpellier. Partida contează pentru etapa a IV-a a grupei A a competiției.

Montpellier ocupă primul loc în grupă, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri. Franțuzoiacele au învins pe Satu Mare în chiar prima partidă din sezon, scor 77 – 67. Cu o echipă echilibrată, capabilă să domine atât în zona de 3 secunde cât și la perimetru, BLA a forțat în primul și ultimul sfert al partidei din urmă cu 3 săptămâni și a obținut prima victorie din grupă.

Fatimatou Sacko și croata Ana Lelas au combinat în respectivul meci pentru 50 puncte (30 Sacko, respectiv 20 Lelas) în timp ce Satu Mare  și-a bazat ofensiva pe cinci jucătoare care au marcat cel puțin 10 puncte. 

Sacko este lidera lui Montpellier la puncte marcate în actualul sezon al EuroCup, cu 17.7, în timp ce Lelas este pe locul 3, cu 14.7. Pe doi se află Geraldine Robert, care pe lângă cele 16 puncte pe meci mai contribuie cu 8 recuperări.

După 3 etape scurse din competiție, lideră a marcatoarelor de la Satu Mare este românca Andreea Orosz, cu 13.3. De altfel ea este și singura jucătoare care a înscris, în medie, peste 10 puncte pe meci.

În ceea ce privește parcursul în competițiile interne, Satu Mare vine după o victorie facilă, cu Oradea. Montpellier a învins la rânsu-i pe Lyon, scor 81 – 64. În respectiva partidă Socko a fost menajată, evoluând doar 16 minute. La rampă au ieșit Edwige Lawson, cu 26 puncte și Robert, cu 18 puncte. BLA a marcat în weekend 60% dintre aruncările de trei puncte încercate.

Meciul dintre BLA Montpellier și CSM Satu Mare va începe la ora 21, ora României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!