Stiri Cupa României Feminin

Donica Cosby: "Suntem pregătite să ne luăm revanşa"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.01.2014

Univ. Goldiș ICIM Arad și CSU Alba Iulia se duelează sâmbătă, de la ora 21:00 pentru un loc în Final Four-ul Cupei României. După ce în prim partidă dintre cele două dinsferturile de finală, Alba Iulia s-a impus la 5 puncte diferență, acum arădencele speră să întoarcă rezultatul pe teren propriu.

Înaintea acestui meci, americanca Donica Cosby de la Arad a declarat următoarele:

“La Alba Iulia a fost un meci greu, în care am resimţit perioada de pauză. Dar se mai întâmplă, pentru că e foarte dificil să termini un sezon fără înfrângere. Suntem pregătite să ne luăm revanşa, şi să ne calificăm mai departe. Alba Iulia are jucătoare talentate, dar avem şi noi. E un meci diferit, în care avem de recuperat diferenţa de 5 puncte cu care am pierdut în tur. Avem avantajul că jucăm acasă, avem nişte suporteri extraordinari, care ne oferă energie de fiecare dată când e nevoie. Nu am pierdut până acum pe teren propriu, şi nu cred că o vom face nici de acum încolo. Mă aştept la o sală plină, pentru că ne place să jucăm în aceste condiţii. Ne dorim să câştigăm şi pentru aceşti suporteri minunaţi”, a declarat Donica Cosby.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!