Stiri Cupa României Feminin

Donte Gennie: ”La finalul sezonului vreau să fim în top!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.09.2012

Vineri seară, BCM U Pitești a cucerit prima ediție a SuperCupei României. Gruparea antrenată de Tudor Costescu a trecut de campiona CSU Ploiești cu scorul de 83-75.

Un jucător important al piteștenilor din această partidă a fost Adonte Gennie.

În 30 minute de joc, americanul a avut 4/7 la aruncările din acțiune și 2/2 la aruncările de la linia de pedeapsă pentru un total de 10 puncte.

Conducătorul de joc al argeșenilor a acordat un interviu site-ului nostru în care își exprimă bucuria câștigării SuperCupei.

Cum a fost meciul din SuperCupă?
Eu cred că a fost un joc bun.  Ambele echipe au jucat bine în timpul partidei. Sunt foarte fericit că noi am câștigat acest trofeu.

Cum te simți să joci din nou în tricoul Piteștiului?
Sunt foarte bucuros să fiu din nou la Pitești. Îmi place foarte mult să joc de partea Piteștiului.

Ce e schimbat față de data trecută când ai jucat la Pitești?
Nimic nu s-a schimbat cu adevărat. Cred că și echipa de acum și cea din urmă cu doi ani joacă fiecare meci la victorie, iar asta îmi place cel mai mult aici. Fiecare jucător vrea să câștige și asta este întotdeauna un lucru bun.

Mai ai probleme la genunchi?
Nu mai am probleme cu genunchiul, este complet sănătos.

Ce obiective ai pentru acest sezon?
Anul acesta vreau să câștigăm toate meciurile iar la sfârșitul sezonului să fim în top și să luptăm să câștigăm campionatul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!