Stiri Cupa României Feminin

Doru Borşan: "Aştept să mă felicite federaţia pentru retragerea din Cupă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.09.2013

Foto: zi-de-zi.ro

Cu doar câteva zile înaintea confruntării cu CSM Satu Mare din turul optimilor de finală ale Cupei României, gruparea Nova Vita Târgu Mureş a decis să se retragă din competiţie fără nicio explicaţie.

În cursul zilei de azi Total Baschet a reuşit să vorbească cu preşedintele clublui, Doru Borşan, a cărui explicaţie privind retragerea echipei ne-a surprins. Conform oficialului târgmureşean, echipa nu este pregătită de primele meciuri şi a luat decizia de a nu evolua în Cupa României.

Care este motivul pentru care v-aţi retras din competiţie ?

Vă spun sincer, singurul motiv pentru care am decis să ne retragem din Cupa României este faptul că nu suntem pregătite. Am avut două meciuri de pregătire în care nu am evoluat foarte bine şi am decis că mai avem nevoie de două trei săptămâni până să ne omogenizăm. Nu văd nicio diferenţă între a retrage din Cupa României şi a pierde la o diferenţă mare.

Totuşi, echipa din Satu Mare nu este aceeaşi de anul trecut, iar poate nu se află nici în cea mai bună formă având în vedere că au pierdut în amicale cu "U" Cluj. Nu aţi luat în considerare aceste aspecte sau că aveţi şanse ?

Nici nu m-am gândit la aspectul acesta, însă nu văd lucrurile să stea în acest fel. Oricum noi le-am propus celor din Satu Mare să vină la Târgu Mureş să jucăm ambele meciuri aici, însă ne-au solicitat prea multe şi nu am fost de acord. Adică au vrut să plătim noi tot, arbitrii, cazare, masă pentru ambele zile ceea ce e exagerat.

Credeţi că este mai benefică o amendă din partea FRB pentru retragerea din cupă ?

Aştept să mă felicite federaţia pentru decizia luată pentru că am considerat cea mai bună decizie având în vedere că ne dorim performanţa, iar condiţiile sunt cum sunt în momentul de faţă. Nu cred că vom primi o amendă pentru retragerea din Cupă, nu mi se pare necesar.

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    no comment
    Domnul acesta nu intelege ce inseamna baschetul, ce inseamna competitia. Din cate am inteles este la fel de neserios ca si acest spital privat vopsit frumos dar lipsit de seriozitate.

    cu 10 ani în urmă (25.09.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    minciuni
    de acord ca borsan este un ciudat dar despre spital mai fin cu comentariile daca esti un spectator. eu am fost acolo si este singura unitate medicala din rumania care s-a ridicat la un nivel civilizat. chestie cam imposibila in rumania zilelor noastre. asa ca ciocu mic daca nu ai fost acolo !

    cu 10 ani în urmă (26.09.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    spital neserios?
    Mai uşor cu acel spital şi pentru că nu are nici o treabă cu Borşan. El este deţinut de D-ul Mailat Virgil şi D-ul prof. Copotoiu. Iar la acel spital "lipsit de seriozitate" se recuperează mulţi sportivi din România şi nu numai.

    cu 10 ani în urmă (26.09.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Un of ...
    Omul ăsta se pare că nu-nțelege el mai multe, nu numai baschetul, dar ”dolphine” dragă, tu unde zici că trăiești ?! ... ”rumania” ?! ... Nu crezi că respectul începe de la noi toți și de la fiecare în parte ... Adicătelea, România suntem toți, adică și tu, și eu, și - vrem nu vrem - unii care nu-nțeleg baschetul ca noi, cei luminați ... Hai să fim mai buni !!!

    cu 10 ani în urmă (27.09.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin:

      @danms
      te-ai uitat 10 minute in ultimele 6 luni la un program de stiri? serios, tu poti numi cocina asta de tara Romania? if so, you are better than me :)

      cu 10 ani în urmă (29.09.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms:

      nu vrem și basta !
      În cocina asta, tu nu faci deloc mizerie ? Sau faci parte dintre cei care ”eu NU, ceilalți ...” Nu crezi că ne complacem în ”cocină” și că ... de fapt, ce mai contează ?! Toate bune !

      cu 10 ani în urmă (29.09.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!