Stiri Cupa României Feminin

Doru Borşan: "Până la urmă vom juca cu Satu Mare în Cupa României"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.09.2013

După CSŞ Giurgiu, CS Nova Vita Târgu Mureş este a doua formaţie ce revine asupra unei decizii de retragere, iar Federaţia Română de Baschet o acceptă. În cursul acestei săptămâni, cu câteva zile înainte de duelul cu Satu Mare, Nova Vita a trimis o scrisoare la FRB prin care anunţa că se retrage din Cupa României. Pentru a afla mai multe detalii, site-ul nostru a stat de vorbă cu Doru Borşan care ne declarase că aşteaptă să fie premiat de către federaţie, pentru retragere.

Şi totuşi, oficialul mureşean s-a răzgândit, federaţia a considerat acest comportament ca fiind unul agreat, iar dubla dintre Satu Mare şi Nova Vita se va juca, însă pe la mijlocul lunii octombrie.

Până la urmă am decis să jucăm meciurile cu CSM Satu Mare. Noi nu suntem aşa de pregătite, avem nevoie de ceva timp ca să ne omogenizăm şi am discutat cu antrenorul care mi-a spus că ar fi utile acele jocuri şi uite aşa am revenit asupra deciziei. Am vorbit şi cu cei de la federaţie, iar echipa din Satu Mare va decide când se va juca, când le convine şi lor. Cel mai probabil meciurile vor avea loc pe la mijlocul lunii octombrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!