Stiri Cupa României Feminin

Două cazuri de coronavirus la ACS KSE Târgu Secuiesc

Două cazuri de coronavirus la ACS KSE Târgu Secuiesc

În urma efectuării testelor pentru COVID-19, necesare înainte de participarea la prima fază din Cupa României la baschet feminin, au fost depistate în cadrul echipei ACS KSE Târgu Secuiesc două jucătoare ca fiind pozitive.

Din informațiile noastre, cele două sportive se simt bine și nu prezintă simptome care să le dea motive de îngrijorare.

Una dintre acestea este Paula Lenart, sosită la formația covăsneană înaintea acestui sezon. Sportiva de 24 de ani a absolvit colegiul Dartmouth din SUA în această vară și a ales să se întoarcă acasă pentru a evolua în competițiile din România. 

Ea va rata însă debutul noii stagiuni datorită infectării cu coronavirus, turneele preliminare din Cupa României fiind programate în perioada 2-4 noiembrie. Târgu Secuiesc se află în grupa A, alături de CSM Satu Mare, CS Agronomia București și CSM Alexandria.

Lenart ar fi fost o piesă importantă pentru antrenorul Molnár József în cadrul meciurilor de Cupă, care va trebui acum să găsească soluții pentru a-i suplini absența.

*Foto: Dan Potor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!