Stiri Cupa României Feminin

Dragan Petricevic, despre duelul din Cehia: „Va fi nevoie să depășim starea de oboseală”

Dragan Petricevic, despre duelul din Cehia: „Va fi nevoie să depășim starea de oboseală”

Unul dintre cele patru meciuri din cupele europene pe care le vor disputa formațiile românești miercuri, 13 decembrie, va fi cel dintre BK Olomoucko și SCM Timișoara, din runda a șaptea a Alpe Adria Cup.

Bănățenii au avut evoluții foarte solide până în acest moment, având un bilanț de cinci victorii și o singură înfrângere. Dragan Petricevic, antrenorul galben-violeților, a prefațat confruntarea cu gruparea din Cehia și a spus câteva cuvinte și despre situația din grupa B:

„În acest moment, dacă ne uităm la clasament, este derby-ul grupei. Eu cred însă că Viena și Kolin vor mai avea un cuvânt de spus. Totuși, fiecare echipă mai are de jucat patru-cinci meciuri și se mai pot schimba multe. Nimeni nu poate fi sigur de nimic, dar cred că Dubrava și Ilirija nu mai au vreo șansă să se înscrie în lupta pentru Final Four. Celelalte patru echipe sunt într-o luptă deschisă până la capăt. Mergem să obținem maximum, ceea ce în filosofia mea de antrenor înseamnă victorie și toți jucătorii valizi după meci. Precedentele două partide s-au decis la detalii și va trebui să gestionăm aceste detalii în favoarea noastră. Întâlnim o echipă ofensivă și va fi nevoie să depășim starea de oboseală și să fim la capacitate maximă în ziua meciului. Ne-am asumat acest program și trebuie să ducem cele două competiții la final cât de bine se poate pentru palmaresul echipei și clubului”, a spus Petricevic, conform baschet.scmtimisoara.ro.

Duelul dintre BK Olomoucko și SCM Timișoara are loc miercuri, 13 decembrie, la ora 19:00.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!