Stiri Cupa României Feminin

Dragan Petricevic, după succesul cu Dinamo: „Un meci controlat cap-coadă de noi”

Dragan Petricevic, după succesul cu Dinamo: „Un meci controlat cap-coadă de noi”

Vineri, 18 noiembrie, SCM Timișoara a obținut o nouă victorie în Liga Națională de Baschet Masculin, de această dată în fața lui CS Dinamo București. Gazdele au controlat jocul, au gestionat foarte bine ultima parte a meciului și s-au impus la o diferență de 17 puncte: 91-74.

La finalul partidei, Dragan Petricevic a vorbit despre victoria elevilor săi, spunând câteva cuvinte și despre bugetul lui Dinamo și despre Andrei Mandache și Vlad Moldoveanu.

„Meci foarte important și pe care l-am așteptat, nu neapărat cu multe emoții, ca să fiu sincer, dar cu multe necunoscute. Am vrut să văd cum o să reacționăm după pauză. În sensul că noi am avut totuși un meci, la care eu n-am fost. Mă bucur că în aceste câteva zile am reușit un pic să îi resposabilizez. După victoria cu croații, scăzuse un pic nivelul de concentrare și totuși, în câteva zile, mi-au demonstrat că sunt foarte responsabili. Și acesta e un lucru foarte important. Dinamo este o echipă foarte foarte grea. Doar pe schimburi de antrenori, în ultimul an de zile, a cheltuit mai mult decât jumătate din bugetul nostru pe salarii pe o lună. Așa că știm foarte bine că am avut de jucat cu jucători de înaltă calitate. Consider că Mandache și Vlad Moldoveanu sunt în continuare prin cei mai buni jucători români. Sunt foarte mulțumit, foarte fericit, foarte satisfăcut. Nu ne-am oprit, decât pe final. A fost un moment-cheie, când Dinamo s-a apropiat la 2 puncte, dar am reușit în câteva atacuri să ne distanțăm din nou. Un meci controlat cap-coadă de noi. Așa tot sezonul e foarte greu. În sport există urcușuri și coborâșuri. Începe seria cu deplasări lungi”, conform timisplus.ro.

Datorită acestui succes, SCM Timișoara a ajuns la un bilanț de 4-1 în campionat și împarte prima poziție în conferința B cu CSM CSU Oradea.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!