Stiri Cupa României Feminin

Dragan Petricevic: „Mă aștept la o partidă grea, căci noi suntem angrenați deja pe trei fronturi”

Dragan Petricevic: „Mă aștept la o partidă grea, căci noi suntem angrenați deja pe trei fronturi”

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara se deplasează la București pentru duelul cu Laguna Sharks din cadrul etapei a doua a conferinței B din Liga Națională de Baschet Masculin. Meciul de sâmbătă, 8 octombrie, va avea loc în Arena de Baschet din Capitală.

Înaintea partidei cu nou-promovata, Dragan Petricevic a vorbit pentru site-ul clubului alb-violet, declarând pentru început la ce fel de meci se așteaptă și ce avantaj are Laguna:

„Va fi un meci foarte dificil, la care mă gândesc de câteva zile, de când am încheiat turneul de Cupa României de la Mediaș. Chiar dacă în sportul românesc, noțiunea de nou-promovată se referă de obicei la o echipă fără pretenții, trebuie să ținem cont că Laguna este o formație cu jucători experimentați precum Stăncuț, Paliciuc și Cristian Mâinea, cu jucători străini și cu un antrenor adus de afară. În plus, Laguna joacă pe teren propriu. Ei nu au disputat turneul de Cupă a României, grupa lor fiind amânată, sunt mult mai odihniți. Au avantajul antrenamentelor, acum, în momentul în care leagă lotul, în vreme ce noi avem avantajul meciurilor jucate. Mă aștept la o partidă grea, căci noi suntem angrenați deja pe trei fronturi, jucăm o dată la trei-patru zile și ne rămâne foarte puțin timp să lucrăm și aspectele noastre de joc. Cum terminăm o partidă, trebuie să ne gândim deja la următorul adversar, iar Laguna nu a avut astfel de probleme până acum”.

Tehnicianul bănățenilor a vorbit și despre startul acestui sezon, în care SCM Timișoara a înregistrat victorii pe linie indiferent de competiția în care a jucat:

„Nu pot spune nici că m-am așteptat, nici că nu m-am așteptat la un astfel de start. Pur și simplu, în acest sezon am decis să ne gândim doar la etapa care urmează. Nu facem planuri de lungă durată, pentru că este imposibil în această perioadă, mai ales în plan financiar, unde suntem o Cenușăreasă a sportului timișorean, dacă vorbim despre bugete. Nu putem să ne gândim la calificări la turnee finale, cum ar fi cel de Alpe Adria Cup, de exemplu. Putem doar să luăm lucrurile etapă cu etapă, jucătorii au răspuns foarte bine, sunt bine pregătiți mulțumită în primul rând preparatorului fizic, care face o treabă foarte bună. Rezultatele s-au văzut pe teren, dar asta nu înseamnă că de-a lungul sezonului nu va veni și o perioadă mai puțin fericită”.

Partida dintre Laguna Sharks București și SCM Timișoara are loc sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 17.00 și va putea fi urmărită pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!