Stiri Cupa României Feminin

Dragan Petricevic: „Mă bucur că am jucat cum am jucat în ultimul meci acasă din acest sezon”

Dragan Petricevic: „Mă bucur că am jucat cum am jucat în ultimul meci acasă din acest sezon”

SCM Timișoara a izbutit joi, 11 mai, să se impună în fața lui FC Argeș Basketball, scor 91-81, și să trimită seria pentru locul 7 în decisiv. Astfel, alb-violeții s-au despărțit de publicul bănățean cu o victorie obținută în ultimul meci jucat în acest sezon, în Sala Constantin Jude.

Iată ce a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal al lui SCM Timișoara, la finalul duelului cu trupa lui Milan Mitrovic:

„Mă bucur că am jucat cum am jucat în ultimul meci acasă din acest sezon. Sigur, noi trebuie să mergem la Pitești și nu doar ca să facem un drum de 100 de km prin Valea Oltului în 3 ore, ci și să încercăm să învingem. A fost un meci frumos pentru un clasament 7-8, care nu știu pentru cine înseamnă mare lucru, dar a fost un meci destul de frumos. Și la Pitești mă aștept la un meci frumos și să nu mai avem alte accidentări. Îmi pare rău că nu am putut conta pe Șerban Horga mai mult, ieri s-a accidentat. Voi încerca să dau minute în continuare tinerilor, Stanciu, Schipor și Petrescu, și, în funcție de posibilitățile din teren, și lui Maticiuc. Diaby nu a fost folosit și nici nu o să fie. Noi l-am adus efectiv ca un împrumut, nu am avut costuri. Noi am dorit să avem un jucător în plus pentru antrenament. Probabil e dezamăgit, probabil nu. Eu eram mai dezamăgit dacă pierdeam meciul și prindea Diaby câteva minute”, a spus Petricevic, conform timisplus.ro.

În acest moment, scorul în seria dintre timișoreni și piteșteni este 1-1, iar partida decisivă va avea loc luni, 15 mai, la ora 18:00.

*foto: scmtimisoara.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Dragane
    oricît te-aș aprecia ca antrenor, de data asta m-ai dezamăgit profund cu finalul declarației. P'aia dreaptă ți-ai bătut joc de Diaby și o spui cu mîndrie. Bravo, nu mă așteptam. Poate alte cluburi l-ar fi împrumutat ca să joace cîteva minute, nu doar să se antreneze. Păcat...

    cu 11 luni în urmă (12.05.2023)
    • Benjamin:

      ...
      Ma gandesc ca exista ceva clauze si nu vor sa riste cu o posibila accidentare.
      Chiar si asa, aceasta declaratie e de 2 lei. Nu cred ca e vorba de exprimare, dar ultima propozitie inca incerc sa o inteleg.

      cu 11 luni în urmă (12.05.2023)
    Raspunde
  • un Leu :

    ?
    Mare om, mare caracter !

    cu 11 luni în urmă (12.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!