Stiri Cupa României Feminin

Duel Rapid-Nova Vita în etapa a 25-a

Noémi Csiki

Noémi Csiki
01.03.2013


Sala Rapid București

sâmbătă, 2 martie

ora 11:00


4-16 Fișa meciului 6-14

Deși niciuna dintre echipe nu mai are speranțe la o clasare fruntașă, duelul dintre Rapid și Nova Vita ar putea fi un meci echilibrat, cele două adversare ocupând pozițiii consecutive în clasament (11 și 12). Nova Vita un avantaj de două meciuri câștigate față de Rapid. 

Rapidistele nu au învins niciodată formația mureșeană. În tur, Nova Vita s-a impus cu scorul de 99-68. În ultimele două etape, Nova Vita a reușit o victorie neașteptată împortiva lui Danzio Timișoara, după care a avut o etapă de odihnă. Rapid a fost foarte aproape de a depăși echipa din Alexandria, mai bine cotată, dar nu a reușit. au câștigat însă la Cluj fără probleme.

Statistic, deci, mureșencele pornesc cu prima șansă, însă echipa din capitală beneficiază de avantajul terenului propriu, în timp ce la Nova Vita,  lotul - și șansele de a rezista într-un meci strâns - s-au diminuat după tur.

Meciul începe sâmbătă la ora 11:00 în Sala Rapid. Arbitrii vor fi Alexandru Vasile și Dan Narcis, iar observator FRB, Alina Moantă.

Foto: Razvan Pasarica (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!