Stiri Cupa României Feminin

Duel româno-american în Giuleşti

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
07.10.2014

(1-2)

LNBF

Etapa a 3-a

Miercuri 8 octombrie, Ora 16.00

Sala Rapid

 

(1-1)

 

Rapid şi Phoenix sunt vecine de clasament şi se vor întâlni în sala Giuleşti din Capitală. Până acum s-au consumat două dueluri inedite, scorul general este 1-1, dar ce este interesant este faptul că niciuna dintre echipe nu a putut profita de avantajul terenului propriu. Sezonul trecut, giuleştencele au câştigat în oraşul de la Dunăre, scor 80-70, pentru ca gălăţencele să-şi ia revanşa la Bucureşti unde au învins cu 59-50.

Partida de miercuri se anunţă interesantă, mai ales prin prisma duelului româno-american. Rapid are în lot doar jucătoare din România care vor încerca să ţină piept cu cele patru americance din tabăra Phoenixului. „Gălăţeanca” Chelsey Lee a fost desemnată MVP-ul etapei precedente şi ar putea fi cheia confruntării din sala Giuleşti. Cele două combatante sunt vecine de clasament, Rapidul, cu un meci mai mult disputat, ocupă locul V cu 4 puncte, iar Phoenix se situează pe o poziţie mai jos, cu trei puncte

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!