Stiri Cupa României Feminin

Duelul Capitalei. CS Olimpia București - CS Rapid București

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
12.10.2012

 

Sala ”Prof. Octavian Dimofte”

Sâmbătă, ora 12.00

 

Fișa meciului

 

Duelul Capitalei. Așa ar putea fi intitulată partida dintre CS Olimpia București și CS Rapid București, partidă găzduită sâmbătă de Sala ”Prof. Octavian Dimofte”. Confruntarea va debuta cu începere de la ora 12.00 și va fi oficiată de arbitrii Vlad Ghizdăreanu și Bogdănescu Costin.

Echipa gazdă a debutat cu dreptul în stagiunea curentă, impunându-se în fața celor de la CSM Oradea. Următoarele trei etape au consemnat însă tot atâtea înfrângeri, gruparea bucureșteană clasându-se momentan pe locul al 13-lea cu un total de 4 puncte

Urcăm în clasament și găsim cea de-a doua protagonistă, pregătită de pe margine de Dan Militaru. Cu același bilanț negativ de 3 înfrângeri și o singură victorie și un total de 4 puncte, gruparea rapidistă a pierdut dramatic confruntarea din ultima etapă. Elevele tehnicianului român au fost înfrânte de formația de pe Bega, în ciuda faptului că au condus situația și la 16 puncte.

Chiar și așa, disputa de la sfârșitul săptămânii se anunță a fi una promițătoare, întrucât cele două echipe s-au dovedit a fi în ultimele etape de valori asemănătoare. Desigur că, luând în calculși istoricul partidelor, favorbail echipei Rapid (11-5), cu prima șansă pornește formația oaspete care dispune și de un lot mai experimentat decât cel întinerit al oponentelor.

Finalul este deschis oricărui deznodământ, însă rămâne de văzut care dintre echipe va reuși să se pună în valoare mai bine. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!