Stiri Cupa României Feminin

Duelul capitalei. Sportul - Rapid

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
23.11.2012

Arena de Baschet

Sâmbătă, 24 noiembrie

ora 12:00

  Fișa meciului  

Sâmbătă de la ora 12:00 la Arena de Baschet din Capitală, CSM București Sportul Stud. primește vizita formației Rapid București, într-un meci ce contează pentru etapa a 12-a din Liga Națională de baschet feminin.

Etapa trecută, CSM București a obținut o victorie lejeră în fața Olimpei București, scor 87-44, obținând a patra victorie stagională.

De partea cealaltă, rapidistele au fost învinse de mult mai valoroasa echipă din Alba Iulia cu scorul de 44-93 și suferă a 7-a înfrângere din actuala ediție de campionat, clasându-se pe poziția a 12-a.

Arbitrii întâlnirii vor fi Epure Marius și Vasile Alexandru în timp ce observator de joc va fi Constantinescu Viorel.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!