Stiri Cupa României Feminin

Eniko Laza: „Consider că CSM Târgoviște e un adversar dificil și trebuie să tratăm meciul cu seriozitate”

Valentin Todea

Valentin Todea
07.11.2015

Formația de pe malul Mureșului joacă astăzi, de la ora 18, pe terenul campioanei. Înaintea acestei confruntări, Total Baschet a luat legătura cu sportiva trupei arădene, Eniko Laza.

Ați câștigat o partidă importantă în fața celor de la CSU Alba Iulia. Cât de mult contează această victorie în perspectiva meciului cu CSM Târgoviște?

Într-adevăr a fost o victorie importantă împotriva celor de la Alba Iulia, ceea ce ne menține moralul ridicat. Însă meciul cu Târgoviște e alt meci, trebuie să luam fiecare meci în parte, să ne concentrăm și să dăm tot ce putem.

Cum vezi adversarul de astăzi? Consideri că e o echipă mai puțin valoroasă decât în sezonul trecut?

Echipa pare a fi ușor mai slăbuță ca cea de anul trecut, însă consider că e un adversar dificil și trebuie să tratăm meciul cu seriozitate.

Cum te simți de la revenirea la ICIM Arad? Ești mulțumită de ceea ce ai găsit la echipă?

Sunt foarte mulțumită, mă simt bine aici și îmi doresc să câștigăm tot ce se poate câștiga cu această echipă.

Din punctul de vedere al atmosferei, cum ți s-au părut meciurile jucate de tine până acum pe terenul celor de la Târgoviște?

Meciurile dintre ICIM și Târgoviște sunt un fel de „El Clasico” al campionatului, atmosfera fiind destul de tensionată.

Cum ți se pare acest sezon, având în vedere componența echipelor și nivelul jocurilor?

Mi se pare că diferența de valoare dintre echipe este destul de mare. Sunt doar câteva echipe care luptă sus și se ridică la nivelul așteptărilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!