Stiri Cupa României Feminin

Euroliga feminină - Milka Bjelica a debutat pentru CSM Târgoviște

Adrian Micinic

Adrian Micinic
31.10.2012

Milka Bjelica a debutat în mod oficial în echipamentul lui CSM Târgoviște. Pivotul muntenegrean a făcut acest lucru în deplasarea din Turcia, în etapa a 2-a din Euroliga feminină, cu ocazia înfrângerii suferite pe mâna lui Fenerbahce, scor 48-73.

În 26 minute de joc, Bjelica a avut 2/7 la aruncările din acțiune pentru un total de 4 puncte. Ea a adăugat 2 recuperări, o pasă decisivă, două intercepții și trei posesii pierdute pentru 1 la eficiență. Milka a terminat cu -23 la categoria +/-, fiind cea mai modestă jucătoare a echipei la acest capitol statistic.

Bjelica a fost cea de-a 6-a marcatoare a echipei, alături de Elina Babkina.

SPortiva originară din Letonia a jucat împotriva echipei la care a evoluat în sezonul precedent. În 23 minute de joc, Babkina a totalizat 2/11 la aruncările din acțiune pentru un total de 4 puncte. A adăugat o recuperare, o intercepție și a pierdut posesia mingii de două ori având -5 la eficiență, respectiv -16 la +/-.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!