Stiri Cupa României Feminin

Evoluție bună pentru Ivanka Matic la ultima partidă din Euroligă

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.02.2013

CSM Târgoviște a pierdut disputa cu Spartak Moscova din play-off-ul Euroligii feminine și părăsește competiția după 2 partide disputate de la egal la egal cu una dintre favoritele la câștigarea celei mai importante întreceri inter-cluburi din Europa.

Pivotul echipei din Târgoviște, Ivanka Matic a jucat foarte bine în această confruntare, fiind aproape de un double-double. Sportiva în vârstă de 34 de ani a acumulat 18 puncte, având procentaj excelent la aruncările de 2 puncte, 70% (7 din 10 aruncări) la care se mai adaugă și o aruncare de 3 puncte reușită, din tot atâtea încercări. Ivanka a mai contribuit cu 6 recuperări, dintre care 4 au fost defensive și o pasă decisivă.

În cele 14 partide în care a evoluat în Euroliga feminină pentru CSM Târgoviște, sârboaica Ivanka Matic a acumulat o medie de 6.5 puncte pe meci, 4.9 recuperări și 0.7 assisturi.

Foto: Razvan Pasarica (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!