Stiri Cupa României Feminin

F4. Phoenix Galați și Olimpia CSU Brașov, o semifinală de foc

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
05.02.2016

Confruntarea vedetă a primei zile din Final Four-ul Cupei României va aduce față în față în sala „D.P.Colibași” formațiile Phoenix Galați și Olimpia CSU Brașov.

Partida se anunță interesantă chiar dacă fetele lui Dan Calancea vor evolua pe teren propriu. Cele două echipe au oferit jocuri spectaculoase și tensionate în sezonul regulat al Ligii, împărțindu-și victoriile: 93-87 la Brașov respectiv 85-83 la Galați.

Pentru ambele combatante prezența în Final Four constituie o premieră. Meciul va începe la ora 16.15 și va fi transmis pe Digisport 2.

De precizat faptul că gălățencele și brașovencele se vor întâlni din nou peste o lună și în play-off iar miza va fi atunci un loc în semifinalele campionatului.

*Foto: Viorel King

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!