Stiri Cupa României Feminin

F4. Zoran Mikes: „Merităm respect pentru întreaga noastră activitate, ce sprijină practic baschetul românesc”

Paul Olar

Paul Olar
05.02.2016

Capitala baschetului feminin românesc se mută la Brașov, acolo unde începând de sâmbătă, 6 februarie, va fi programat Final Four-ul Cupei României. Participante vor fi gazdele de la Olimpia CSU Brașov, Phoenix Galați, CSU Alba Iulia și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Ultima grupare amintită vine din postura de câștigătoare a ultimei ediții. De asemenea, parcursul impresionant din sezonul curent transformă formația lui Zoran Mikes într-una din pretendentele la adjudecarea trofeului. Zoran Mikes cunoaște detaliile amintite, vorbind despre șansele baschetbalistelor sale cu ocazia unui interviu acordat în exclusivitate site-ului Total Baschet.

Ce așteptări aveți de la Final Four?

Ne-am pregătit bine și așteptăm să înceapă turneul. Întreg sezonul am lucrat atent și am evoluat bine în campionat. Am demonstrat că merităm să avem pretenția de a câștiga. Atunci când muncești din greu, întotdeauna te aștepți să vezi rezultatele. Cred că vom reuși lucruri frumoase cu ajutorul fanilor noștri.

Până la trofeu vă măsurați forțele cu CSU Alba Iulia…

Ne cunoaștem foarte bine și vrem să practicăm un baschet frumos în fiecare secundă. Avem încredere în noi și în șansa noastră, deci suntem convinși că vom avansa în finală. Atunci când depunem efort și ne simțim bine, putem reprezenta un adversar crâncen. Vom fi pregătiți, cu siguranță!

Se poate spune că ACS Sepsi pleacă din postura de favorită la adjudecarea Cupei?

Nu vreau să mă arunc în speculații. În ultimele două sezoane am convins pe toată lumea că avem forța să ne luptăm pentru trofee. Merităm respect pentru întreaga noastră activitate, ce sprijină practic baschetul românesc.  Sunt sigur că oamenii cu intenții pozitive cunosc acest aspect. Noi investim în baschet, avem numeroase baschetbaliste internaționale și lucrăm mult cu copiii, care vor fi cândva viitorul baschetului românesc. Dacă unii oameni consideră că echipa noastră este favorită, nu avem nicio obiecție. Obligația noastră este să intrăm pe teren și să jucăm baschet.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!