Stiri Cupa României Feminin

F8. Alexandru Olteanu: „Pentru public am o singură chestie de spus: wow”

F8. Alexandru Olteanu: „Pentru public am o singură chestie de spus: wow”

CSM Constanța nu a reușit să producă surpriza și în fața lui CSM Oradea, fiind învinsă la o diferență de opt puncte, 81-73, după un sfert patru foarte bun al oaspeților. Așadar, aventura constănțenilor se încheie în semifinalele Cupei României.

Iată ce a declarat Alexandru Olteanu după eliminarea formației sale din Final 8:

Sunt fericit că am făcut un meci curajos, am reușit să ne ridicăm oarecum la nivelul lor. Într-adevăr, în sfertul trei, experiența superioară s-a văzut, au reușit să își pună în valoare punctele lor forte și cred că acolo s-a decis meciul.

Întrebat în legătură cu Ștefan Gribinic și Vitalie Bălan, antrenorul „marinarilor” a răspuns următoarele:

Într-adevăr, cum am zis și ieri, sunt doi copii pe care noi ne bazăm. Ștefan a jucat și a făcut-o foarte bine. Evident, în limita a ceea ce poate să joace în momentul ăsta. Să nu uităm că vine după un an de pauză și revenirea este destul de greoaie. Vitalie este un copil care muncește și, probabil, la anul va fi o piesă importantă pentru noi. Avem doi care nu au revenit, Dani și Oprean. Dani încă nici nu s-a antrenat, Oprean s-a antrenat dar încă nu e în ritm de 5 la 5 și atunci cred că ar fi fost un minus în duelul cu Oradea, care cred că și-ar fi creat un avantaj acolo.

Olteanu a rămas impresionat și de atmosfera din Sala Sporturilor:

Am mai zis-o: n-am mai văzut treaba asta în Sala Sporturilor de vreo 17 ani. Pentru public am o singură chestie de spus: wow. N-am cuvinte, ceva spectaculos pentru Constanța, în primul rând. Cred că merită o echipă care să-i facă fericiți și să-i facă să vină mereu la sală în număr mare.

De asemenea, tehnicianul lui CSM Constanța a vorbit și despre ce urmează pentru gruparea sa:

Faza a doua a campionatului a început abia acum. Avem multe meciuri, ne concentrăm. Avem o perioadă de pauză în care vom încerca să ne recuperăm și să atacăm accederea în playoff.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • Benjamin :


    Pentru organizare am o singura chestie de spus: atat s-a putut!

    cu 1 an în urmă (15.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!