Stiri Cupa României Feminin

F8. Alexandru Olteanu: „Vom aborda meciul cu curaj pentru că nu avem nimic de pierdut”

F8. Alexandru Olteanu: „Vom aborda meciul cu curaj pentru că nu avem nimic de pierdut”

CSM Constanța este gazda Final 8-ului Cupei României, acolo unde o are ca adversară, în sferturile de finală, pe CS Rapid București. Meciul va începe la ora 17:15 și va putea fi urmărit, în direct, doar pe digisport.ro și pe FRB TV.

Înaintea de începerea acestui turneu, Alexandru Olteanu a oferit o declarație pentru baschet.ro, în care a vorbit despre duelul cu Pitești, despre oportunitatea de a organiza Final 8-ul Cupei României și despre situația lotului.

„Clar plecăm cu a doua șansă, sunt favoriți. Este normal, au un lot foarte puternic și au arătat și în campionat acest lucru. Sper să ne ridicăm la nivelul lor, să facem un meci bun și să le punem probleme. Pentru noi, ca organizație, este foarte important că suntem gazda acestui turneu. În viziunea noastră legată de viitor, avem acest obiectiv de a organiza evenimente de mare anvergură. Pentru publicul nostru cred că este un cadou frumos pentru că ne susțin de ani de zile și ne-am dorit foarte mult să organizăm acest turneu. Legat de moral, nu cred că sunt așa de multe probleme, însă ne confruntăm cu câteva accidentări. Sper ca până mâine să mai revină din accidentați. Oprean nu a jucat în ultimele meciuri. Sper ca mâine să îl am disponibil, este un jucător de bază pentru noi, mai ales în Cupa României. Eu cred că vom aborda meciul cu curaj pentru că nu avem nimic de pierdut”, a spus tehnicianul constănțenilor.

Formația din orașul de la malul Mării Negre se află pentru prima oară la turneul final al Cupei României.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!