Stiri Cupa României Feminin

F8. Dan Fleșeriu: „A fost o luptă pe viață și pe moarte”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
15.02.2024

F8. Dan Fleșeriu: „A fost o luptă pe viață și pe moarte”

CSM Constanța este prima echipă care și-a asigurat biletele pentru semifinalele Cupei României. Gruparea de la malul Mării Negre a trecut de CSU Sibiu cu 67-63, după un meci extrem de disputat defensiv, în care cele două echipe au înscris doar 36 de puncte împreună în repriza secundă.

La finalul meciului, Dan Fleșeriu a vorbit despre meci în sine și despre evoluția echipei sale. Iată ce a avut de spus tehnicianul marinarilor:

„A fost o luptă pe viață și pe moarte, cum trebuie să fie de fiecare dată în Final Four sau Final Eight, într-o Cupă. Mă bucur că am reușit să ținem energia și forța de a lupta până la capăt și mă bucur că am reușit să câștigăm azi. Nouă ne-a lipsit cel mai bun marcator din meciurile cu Sibiu și de asta am suferit în a doua repriză. În prima repriză, nicio echipă nu s-a apărat din păcate. Sunt mândru de jucătorii mei că au depus eforturile până la final.”

Principalul gladiatorilor din Tomis a vorbit și despre absența lui Jorden Duffy:

„Nu are o problemă, nu are o accidentare. Are o problemă acasă, l-am lăsat să plece. Trebuia să renunțăm la ceva și am decis să renunțăm la el săptămâna asta. Va fi înapoi săptămâna viitoare și totul va merge bine. Sperăm că vom reuși să ținem în continuare trendul bun început în Top 10.”

În final, Fleșeriu a vorbit și despre sfertul dintre U-BT Cluj și CSO Voluntari, care le va aduce adversara din penultimul act elevilor săi:

„Știm cine e adversarul (pe care ni-l dorim). Nu cred că cineva are posibilitatea de a câștiga împotriva Clujului, mai ales la ei acasă. Evident că mi-ar plăcea să o facem noi, în cazul în care jucăm cu ei, dar trebuie să ne vedem lungul nasului.”

În următoarea fază a competiției, CSM Constanța va da peste câștigătoarea meciului de la ora 20:30, dintre CSO Voluntari și U-BT Cluj-Napoca. Disputa va avea loc sâmbătă, 17 februarie, în BTarena, de la ora 17:30 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 3 (în premieră de la 22:00), Prima Sport 5 și FRB TV.

*foto: Facebook/CSM Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!