Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Brankica Hadzovic: „Nu avem presiune pentru că nu suntem favoriți să câștigăm cupa”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.02.2018

Formația arădeană revine la un turneu final după trei ani. Între timp s-a trecut de la formatul cu patru echipe, la cel cu opt. Căpitanul de la FCC ICIM Arad, Brankica Hadzovic, crede că detaliile vor face diferența în duelul din sfertul cu ACSBT Alexandria.

„Așteptăm această cupă ca pe orice meci important. Nu avem presiune pentru că nu suntem favoriți să câștigăm cupa. Pas cu pas, primul este Alexandria. Trebuie să jucăm și să ne bucurăm de meci. Vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga. Mult noroc tuturor echipelor.

Meciul cu Alexandria va fi interesant, cu siguranță. Această echipă a arătat un nivel bun de baschet în timpul sezonului. Ambele formații vor lupta până la final. Micile detalii vor duce una din echipe în semifinală” , a declarat Brankica Hadzovic.

Cele două echipe și-au împărțit succesele în campionat, fiecare câștigând acasă. Arădencele s-au impus în retur la o diferență de trei puncte după ce în tur au suferit un eșec usturător. La finalul sezonului regulat au avut același număr de puncte.

Fundașul sârb de la FCC ICIM nu crede că regulamentul diferit din cupă va schimba jocul.

„Nu cred că regula cu jucătoarele românce schimbă jocul. În timpul sezonului unele joacă mai mult, altele mai puțin, așa că regula din Cupa României nu le afectează. Toată lumea are o șansă să apară”, a adăugat Hadzovic.

Meciul dintre FCC ICIM Arad și ACSBT Alexandria se joacă astăzi de la ora 17:15.

*foto: Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!