Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Jose Araujo: „e important să ne gândim doar la meciul care urmează”

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
08.02.2017

L-am abordat pe tehnicianul echipei din nord vestul României în legătură cu Final 8 Cupa României de la Sfântu Gheorghe:

Domnule Araujo, care sunt obiectivele dumneavoastră în turneul final al Cupei? Consideraţi că echipa dumneavoastră este favorită sau porneşte cu şansa a doua?

Pornim spre acest Final 8 cu gândul la meciul contra Târgovistei. Va fi un meci tare împotriva unei echipe puternice care este obişnuită să joace aceste turnee finale. Apoi vom vedea. Pentru o echipă ca noi e important să ne gândim doar la meciul care urmează. Cu siguranţă pornim cu şansa a doua dar ştiu că putem fi competitivi şi când jucăm în acest mod avem şanse să învingem orice echipă dar trebuie să rămânem constanţi pe tot parcursul jocului.

Aveţi la dispoziţie tot lotul valid?

Din păcate Khadijah Whittington nu ne poate ajuta, este în recuperare după o accidentare iar Alexandra Uiuiu nu este revenită 100%.

Cine credeţi că ar fi favorită la câştigarea trofeului?

Într-o asemenea competiţie surprizele pot apărea oricând. Dacă ai o zi proastă, ai ieşit şi nu primeşti o a doua şansă. Deci trebuie să jucăm constant şi în mod clar cea mai constantă echipă a fost Sfântul Gheorghe iar din acest motiv consider că ele sunt favorite. Dar altfel toate echipele vin pregătite la acest turneu şi pot oferi surprize.

Vă mulţumim pentru timpul acordat! Mult succes!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!