Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Manuel Rodriguez: „Sunt fericit pentru că am fost competitivi cu Satu Mare, cu 6 jucătoare profesioniste”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.02.2018

CSU Alba Iulia a pierdut cu 59-69 în sfertul de finală cu CSM Satu Mare. Formația din Cetatea Unirii a mers la Sfântu Gheorghe cu un lot foarte subțire, cu doar șase senioare.

Antrenorul Manuel Rodriguez a spus la conferința de presă că este mândru de elevele sale pentru că, în aceste condiții, au făcut față unul adversar dificil.

„Felicitări Satu Mare pentru victorie și calificarea în semifinale. Sunt foarte mândru de jucătoarele mele, de echipa mea. Am jucat cu doar 6 jucătoare profesioniste și o junioară. Diana (Ignat) a fost pe bancă, dar e accidentată. Am întâlnit Satu Mare, echipă puternică, cu lot mare, rotație foarte bună, competitive până în ultimul minut. Echipa a continuat să lupte tot meciul, a crezut în munca ei și sunt fericit pentru că am fost competitivi cu Satu Mare cu 6 jucătoare profesioniste”, a declarat Manuel Rodriguez.

Ashley Morrissette a fost coșghetera partidei cu 23 de puncte și a lipsit de pe teren doar 24 de secunde.

„Satu Mare este o echipă bună. Am jucat de două ori, o dată am câștigat, o dată am pierdut. Știam, în mare, ce vor face. Au adăugat o jucătoare sub panou, dar cam știam ce se va întâmpla. Ne-am apărat bine dar este greu să joci cu un lot de 5 profesioniste și 2 junioare. Cred că am obosit la final, am stat aproape în mare parte din meci, am fost competitive, dar este o echipă bună”, a declarat Ashley Morrissette.

CSU Alba Iulia a ratat foarte mult din apropierea inelului, pe contraatac.

„Cred că vine cu oboseala. A fost un sezon lung, e sfârșit de februarie. Când nu ai multe schimbări, nu poți să faci rotațiile pe care ți le dorești. Sunt erori mentale, vin cu jocul. Ne-ar fi plăcut să le finalizăm, să păstrăm aproape și să avem o încercare la final”, a mai spus fundașul de la CSU Alba Iulia.

Pentru alb-albastre urmează un nou duel cu CSM Satu Mare la Final 4-ul Ligii Europei Centrale.

„Jucăm săptămâna viitoare în CEWL, în semifinală, meci greu, jucăm la Brașov și va fi diferit față de astăzi. Cu două românce în teren tot timpul, poate nivelul este mai apropiat. Satu Mare a fost mai bună, dar e apropiat. În CEWL nu trebuie să joci cu românce. Noi avem trei străine, restul sunt românce. Satu Mare are o rotație mai mare, mai multe jucătoare, jucătoare autohtone, este foarte greu. Dar concentrarea este aceeași, încercăm să luptăm și să încercăm să câștigăm”, a concluzionat Manuel Rodriguez.

Meciul din semifinala CEWL se va juca în 3 martie la Brașov. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!