Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Monika Brosovszky-Boriga: „Am fost o adevărată echipă și în atac, și în apărare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
22.02.2018

Alb-violetele au câștigat cu 71-62 în meciul care a deschis turneul final de la Sepsi Arena și sunt primele calificate în semifinale. Veterana Monika Brosovszky-Boriga a avut o contribuție importantă pentru formația debutantă la turneul final.

 „În primul rând mă bucur nespus, îmi felicit toată echipa. Cum am spus-o și înainte de acest turneu, noi am venit să ne jucăm șansa în ciuda problemelor pe care le avem. Ne-au plecat jucătoare. Avem și jucătoare accidentate, suntem cu două junioare, deci efectiv în 7, să zic. Am jucat, într-adevăr, am aruncat și am vrut această victorie. Am fost o adevărată echipă și în atac, și în apărare. Am făcut într-adevăr greșeli, dar în jocul de baschet nu poți să joci perfect 40 de minute. Nu există joc de baschet în care să nu fie greșeli. Le-am reparat pe parcursul meciului, am avut avantajul pe care l-am ținut până la sfârșit. Mă bucur că ne-am calificat. De aia am venit aici, să ne jucăm șansa”, a declarat veterana de la SCM Timișoara la finalul partidei.

Fosta câștigătoare a Cupei României cu trei echipe diferite a contribuit cu 12 puncte, 4 recuperări și 8 pase decisive în 38 de minute și jumătate, cu 17 indice al eficienței.

SCM Timișoara va juca în prima semifinală sâmbătă de la ora 17:15. Adversara va fi învingătoarea dintre Universitatea Cluj-Napoca și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!