Stiri Cupa României Feminin

FC Argeș a anunțat despărțirea de Mihai Gavrilă

FC Argeș a anunțat despărțirea de Mihai Gavrilă

FC Argeș Basketball a transmis luni seara (21.03) prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook a clubului că se desparte de Mihai Gavrilă.

Potrivit informațiilor oferite de argeșeni, cele două părți au ajuns la un acord comun pentru încheierea colaborării. Nu cu mult timp înaintea acestui anunț, FC Argeș l-a prezentat pe Kostas Gontikas, jucător din naționala Greciei.

Gavrilă a suferit o accidentare în urmă cu o săptămână și nu a putut juca pentru piteșteni în confruntarea de la Voluntari din runda a 24-a. Ultimul meci în care a evoluat a fost cel cu CSM CSU Oradea, terminat cu 82-63 pentru FC Argeș în Trivale.

Românul a ajuns la Pitești pentru sezonul 2021-2022, după ce a jucat anterior la CSA Steaua București în precedenții doi ani, în cariera sa din LNBM trecând și pe la Gaz Metan Mediaș, SCM U Craiova respectiv CSM CSU Oradea.

În cele 18 apariții în această stagiune din Liga Națională, Mihai Gavrilă a strâns 1.6 puncte, 0.8 recuperări și 0.2 pase decisive în medie, în aproape 7 minute pe întâlnire pe parchet.

FC Argeș stă cu 18-5 bilanț în campionat și o să joace miercuri, 23 martie, în Trivale cu CS Dinamo București.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!