Stiri Cupa României Feminin

FC Argeș luptă cu CS Vâlcea în etapa a treia a Ligii Naționale

FC Argeș luptă cu CS Vâlcea în etapa a treia a Ligii Naționale

Ziua de miercuri, 11 octombrie, aduce patru meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin, trei urmând să înceapă de la aceeași oră. Unul dintre aceste dueluri îl reprezintă cel dintre FC Argeș și CS Vâlcea 1924, din Conferința B.

Piteștenii au deschis campionatul cu două victorii obținute în conjuncturi diferite. Dacă în cazul partidei cu CSM Petrolul Ploiești au dus la capăt o revenire importantă pentru a se impune cu 78-75, în disputa de la Focșani nu s-a pus problema învingătoarei și scorul final a fost 83-70.

Echipa lui Nebojsa Vidic are, în urma acestor două runde, jucătorul cel mai eficient din campionat. Nikola Jevtovic a adunat un index mediu de 26 de unități în victoriile lui FC Argeș, sârbul ajutându-și echipa cu 18.5 puncte, 8.5 recuperări și 2.5 capace.

Nou-promovata din Râmnicu Vâlcea a disputat un singur meci în campionat, fiind vorba despre o înfrângere la Sibiu: 78-91. Stephaun Branch a contribuit atunci cu 20 de puncte, Nicolae Ciucă a adunat 6 recuperări și 2 intercepții, iar Toni Rotaru a încheiat cu 67% din spatele arcului de cerc. În runda precedentă, vâlcenii ar fi trebuit să joace cu SCM U Craiova, dar meciul a fost amânat.

Chiar dacă va fi primul meci oficial dintre FC Argeș și CS Vâlcea, cele două s-au întâlnit în această vară într-un meci amical. Programat în Zăvoi, duelul a necesitat două reprize de overtime și s-a încheiat cu victoria piteștenilor, 98-95.

Întâlnirea din Pitești Arena se va juca miercuri, 11 octombrie, de la ora 19.00 și va fi în direct pe FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!