Stiri Cupa României Feminin

FCC Baschet Arad a câștigat partida din deplasare cu CSM Târgoviște

FCC Baschet Arad a câștigat partida din deplasare cu CSM Târgoviște

În etapa a șasea din faza a doua a LNBF, grupa A valorică, s-au înregistrat următoarele rezultate:

 

CS Universitatea Cluj-Napoca 63-73 CSM Satu Mare (11-21, 12-10, 21-21, 19-21)

Formația sătmăreană a început mai hotărâtă disputa din ”Horia Demian”” și avea un avantaj de 8 lungimi la pauză, 23-31. După o primă repriză cu multe ratări, clujencele au reușit să treacă la conducere prin coșul lui Campbell, scor 39-37. Oaspetele au trecut din nou la conducere și s-au distanțat pe tabelă, reușind să păstreze un avantaj solid până la final. 

Tunde Kilin a înscris 18 puncte pentru ”U” Cluj, în timp ce Korine Campbell și-a trecut în cont un double-double alcătuit din 17 puncte, 16 recuperări și 6 pase decisive. 

Bernice Mosby a fost cea mai bună marcatoare a meciului cu 19 puncte, Lauren Ervin a avut 17 puncte iar Alina Podar a marcat 16 puncte.

 

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 83-64 Olimpia CSU Brașov (19-11, 25-20, 20-15, 19-18)

Gruparea din Covasna a controlat meciul de la un capăt la celălalt, după primele două sferturi reușind să ia un avantaj de 13 puncte, 44-31. În ultimele 20 de minute, Sepsi a mărit treptat ecartul de pe tabelă iar Brașovul nu a găsit soluții pentru forța ofensivă a gazdelor. Chrissi Givens a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu 21 de puncte, iar Angela Lou a replicat cu 15 puncte pentru Brașov. 

 

CSM Târgoviște 49-56 FCC Baschet Arad (19-11, 25-20, 20-15, 19-18)

Derby-ul rundei a fost echilibrat, gazdele aflându-se la conducere la finalul primei reprize, scor 28-26. În startul sfertului trei, Aradul a trecut la conducere însă scorul era egal înaintea actului patru, scor 43-43. La jumătatea ultimului sfert, Adrienne Webb a dus scorul la 45-50 iar Karakasevic a transformat de la mare distanță pentru 45-53. Larisa Toma a înscris din apropiere pentru 49-53, iar Hadzovic a înscris ultimele puncte ale disputei printr-un three-point play.

Adrienne Webb a fost cea mai bună marcatoare a întâlnirii cu 20 de puncte înscrise, în timp ce Larisa Toma a impresionat cu cele 15 puncte marcate pentru Târgoviște, la care a adăugat 11 recuperări. Gabriela Irimia a reușit de asemenea un double-double format din 12 puncte și 12 recuperări, românca trecându-și în cont și patru assist-uri. În afara americancei Webb, jucătoarele Aradului nu au terminat partida în double-digits la niciun capitol, însă au depus un efort colectiv pentru a pleca cu o victorie importantă din Dâmbovița.

*Foto: Facebook FCC Baschet Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!