Stiri Cupa României Feminin

FCC Baschet Arad, la prima înfrângere în amicale, în deplasare cu Piestanske Cajky

FCC Baschet Arad, la prima înfrângere în amicale, în deplasare cu Piestanske Cajky

FCC Baschet Arad a pierdut la șase puncte primul meci pe care îl dispută în acest final de săptămână în Slovacia. Piestanske Cajky, gazda turneului amical, s-a impus cu 70-64 în partida de deschidere. La arădence n-a jucat Fodor, iar Webb a fost cea mai bună marcatoare a acestora cu 18 puncte. Inițial turneul trebuia să fie un patrulater, dar ZVVZ USK Praga s-a retras pentru că are mai multe accidentări.

Dejan Mudresa a început partida cu același 5 ca și precedentele două meciuri de pregătire, câștigate în Serbia: Brankica Hadzovic, Adrienne Webb, Alina Pop (U23), Dora Ardelean și Jefimija Karakasevic. Marta Fodor nu a intrat în primul meci din Slovacia din cauza unor dureri la gambă, iar tânăra Alexandra Rotariu nu a făcut deplasarea.

Gazdele conduceau cu 21-18 la prima pauză și și-au mărit ecartul cu un punct în sfertul secund, astfel că la jumătatea partidei tabela arăta 37-33. Arădencele au preluat conducerea în sfertul trei, iar la ultima pauză scorul era 50-50. Câștigătoarea Ligii Europei Centrale și-a adjudecat ultima perioadă de joc cu un parțial de 20-14, astfel că s-a impus la final cu 70-64.

Adrienne Webb a fost cea mai bună marcatoare arădeană cu 18 puncte (4x3), dintre care 13 în prima repriză. Brankica Hadzovic a contribuit cu 13 puncte și a fost desemnată de organizatori jucătoarea partidei, conform paginii de facebook a formației de pe Mureș. Pentru FCC Baschet Arad au mai înscris: Karakasevic 11 puncte, Akathiotou 10, Inkina 10 și Ardelean 2 puncte. De la învingătoare cele mai bune marcatoare au fost Deptova, January (trecută și pe la CSU Alba Iulia) și Haskova cu câte 11 puncte.

Pentru FCC Baschet Arad urmează sâmbătă al doilea joc de la Diplomat Cup. Galben-albastrele vor juca cu BEAC Ujbuda Budapesta, de la ora 18.

*foto: Piestanske Cajky facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!