Stiri Cupa României Feminin

FCC Baschet Arad obține o victorie clară în fața celor de la Țara Bârsei 2011 Brașov

FCC Baschet Arad obține o victorie clară în fața celor de la Țara Bârsei 2011 Brașov

FCC Baschet Arad a câștigat fără probleme partida cu Țara Bârsei 2011 Brașov, scor 85-49 (27-11, 19-10, 23-11, 16-17). Confruntarea a contat pentru ultima rundă din prima fază a Cupei României. Cu această victorie, formația arădeană și-a asigurat locul doi în grupa B.

Biljana Pesovic a reușit primul coș al întâlnirii, iar Jefimija Karakasevic a egalat imediat, 2-2. Aradul a trecut la controlul partidei și a modificat tabela la 9-2, după o reușită de afară semnată de Marta Fodor. Ulterior, diferența a crescut și mai mult, scorul devenind 13-2. Pesovic a punctat pentru 13-4. Armanu a transformat de la mare distanță, 16-4, iar Sara Dickey a răspuns cu un coș din apropiere, 16-6. În urma unui three-point play, Ildiko Nagy a dus scorul la 21-8. După primul sfert, Aradul conducea cu 27-11.

Tot galben-albastrele au avut inițiativa și în actul doi, mărind diferența la 35-11 după un minut și jumătate. Adina Ciciovan a punctat din apropiere pentru 40-15, dar Karakasevic a marcat și ea la faza următoare, 42-15. După o acțiune legată, Beadle înscrie și face ca scorul să devină 44-15. Brașovul dă replica pe contraatac și David înscrie pentru 44-19. Rebbeca Lipovan a stabilit scorul pauzei după un coș de la semi-distanță, 46-21.

La reluare, ecartul a continuat să se majoreze, tabela indicând 54-21 după două minute și jumătate din sfertul trei. Frîncu a înscris din apropiere pentru 54-23, iar Hadzovic a marcat de la mare distanță, 57-23. Veatriki Akathiotou a modificat scorul la 63-25 și Dickey cu mai multe reușite consecutive a făcut ca tabela să indice 67-32. Înaintea ultimelor zece minute, scorul era 69-32 pentru formația arădeană.

Brankica Hadzovic a punctat din spatele semicercului, 76-34, iar Dumitru a marcat din pasa lui Pesovic pentru 76-38. Beadle și din nou Dumitru au înscris de aproape și tabela indica 78-40, scor la care Bogdan Bulj a cerut timp de odihnă. Akathiotou a înscris pentru 80-42 cu trei minute rămase din meci, iar Dickey a marcat printr-un lay-up și scorul a devenit 80-46. Rebbeca Lipovan a stabilit scorul final după o reușit din afara arcului de cerc.

Brankica Hadzovic și Sara Dickey au fost cele mai bune marcatoare ale întâlnirii, ambele reușind să înscrie câte 15 puncte.

*Foto: FCC Baschet Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!