Stiri Cupa României Feminin

FCC Baschet Arad și ACS Sepsi SIC se vor duela în finala Cupei României

FCC Baschet Arad și ACS Sepsi SIC se vor duela în finala Cupei României

Finalistele din Cupa României la baschet feminin, ediția 2019-2020, sunt FCC Baschet Arad și Sepsi Sfântu Gheorghe. Ultimul act al competiției va avea loc duminică, 16 februarie, începând cu ora 19:30 în Sepsi Arena.

Pentru a avansa în finală, FCC Baschet Arad a trecut de ACS KSE Târgu Secuiesc, scor 76-59 (23-18, 22-21, 23-8, 8-12). După două sferturi, arădencele au avut un avantaj de 6 lungimi, scor 45-39, însă s-au distanțat după pauză. Adrienne Webb a fost cea mai bună marcatoare de la Arad cu 21 de puncte, urmată de Dora Ardelean cu 16 puncte și de Brankica Hadzovic cu 12 puncte. În replică, Mobley a avut 23 de puncte (15 recuperări) pentru gruparea din Târgu Secuiesc, iar Vega a înscris 15 puncte. 

Gazdele competiției, Sepsi SIC, au învins mult mai clar adversarul din semifinale. Elevele lui Zoran Mikes au trecut de Agronomia București cu scorul de 109-41 (26-12, 32-7, 28-15, 23-7). Trupa din Sfântu Gheorghe s-a aflat în permanență la conducere și nu a dat nicio șansă echipei adverse. A fost un efort colectiv al jucătoarelor alb-verzi, șase dintre acestea terminând meciul în double-digits la capitolul puncte marcate, lidera fiind Chrissi Givens cu 16 puncte. Topuzovic a înscris 14 puncte iar Pasic a contribuit cu 13 puncte. Sonia Vilcinschi a marcat 16 puncte pentru Agronomia, iar Militaru și-a trecut în cont 12 puncte.

*Foto: Facebook Sepsi SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!