Stiri Cupa României Feminin

FCC Baschet UAV Arad obține a opta victorie la rând în campionat

FCC Baschet UAV Arad obține a opta victorie la rând în campionat

FCC Baschet UAV Arad a reușit să obțină a 17-a victorie stagională în Liga Națională de Baschet Feminin, după succesul de miercuri (09.02) din etapa cu numărul 19 împotriva Universității Cluj, scor 70-59.

Arădencele au început în formula Hadzovic, Akathiotou, Manea, Sutherland și Vitulova, iar Universitatea Cluj a replicat prin Johnson, Rubin, Uiuiu, Rus și Al Ash Hab.

Debutul partidei le-a aparținut gazdelor, care au deschis cu 8-2, ecartul de două posesii menținându-se după reușitele lui Akathiotou și Vitulova (12-6). Clujul a avut patru aruncări la rând precise din spatele arcului de cerc din acel moment și Rubin a egalat situația, 15-15, sfertul inaugural terminându-se cu 19-17 pentru oaspete.

Seria mai bună a Clujului a continuat și Johnson și-a condus formația la 21-17, scor de la care Aradul a venit cu șase puncte la rând (23-21), tripla lui Uiuiu fiind bună pentru 24-23 în favoarea Universității Cluj la jumătatea celui de-al doilea sfert. S-a restabilit egalitatea între echipe (27-27), Al Ash Hab, Uiuiu și Johnson conducând ofensiva oaspetelor pentru 35-29 la pauză.

Avansul Clujului a urcat la opt puncte în debului sfertului cu numărul trei (37-29), urmând o perioadă favorabilă Aradului și Hadzovic a punctat pentru 42-42. Al Ash Hab și Johnson au ajutat formația în alb-negru să revină în față (46-42), sfertul terminându-se cu un run de 9-2 pentru gazdele partidei și tabela a indicat 51-48 la intrarea în ultimele 10 minute.

Vaida și Hadzovic au prelungit run-ul Aradului (56-48), după care Rubin a refăcut o diferență de o posesie, 56-53. Gazdele au fost mai eficiente pe atac în ultima parte a meciului (64-55) și în cele din urmă s-au impus cu 70-59, avansul maxim fiind de 15 puncte în sfertul decisiv.

FCC Baschet UAV Arad își îmbunătățește bilanțul și ajunge la 17-1, în vreme ce „U” Cluj coboară la 6-9.

Brankica Hadzovic (21 de puncte, 8 recuperări, 7 pase decisive) și Khiana Johnson (17 puncte, 6 recuperări) au fost principalele marcatoare din cele două tabere.

*foto: Facebook FCC Baschet UAV Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii