Stiri Cupa României Feminin

FCC ICIM Arad și CSU Alba Iulia se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 8-a

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.12.2017

FCC ICIM Arad primește marți vizita formației din Alba Iulia în ultima partidă a etapei a 8-a. Galben-albastrele sunt singurele care nu au cunoscut gustul victoriei în campionat, având 6 înfrângeri. Trei dintre acestea au venit pe teren propriu. Cu 6 puncte arădencele sunt pe ultimul loc, la două puncte de Sirius Târgu Mureș.

CSU Alba Iulia a coborât pe cinci după disputarea celorlalte partide ale etapei. Formația pregătită de Manuel Rodriguez are 10 puncte obținute după 3 victorii și 4 înfrângeri. 2 succese și 2 eșecuri au ardelencele în deplasările din această ediție de campionat.

Formația lui Bogdan Bulj are cea mai mică medie de puncte înscrise până acum, 64 de puncte/meci. CSU a marcat 68 de puncte/meci. În ceea ce privește defensivele, alb-albastrele au 75,6 puncte primite/partidă, în timp ce arădencele au 80,2. FCC ICIM vine după înfrângerea categorică de la Alexandria, 49-75. CSU Alba Iulia a fost învinsă în etapa trecută acasă, 72-78 cu SCM Timișoara.

În ceea ce privește confruntările directe din competițiile interne, au fost 20 de meciuri din 2008 până în prezent. Arădencele s-au impus de 16 ori, iar CSU de patru ori. Ultima întâlnire directă a fost în ianuarie 2016, când gruparea galben-albastră a renunțat la jucătoarele importante din motive financiare. A fost o victorie categorică pentru gazdele din Alba Iulia. Înainte de acel meci au fost patru victorii arădene. Au mai fost două dueluri în ultimul act al Ligii Europei Centrale. Fiecare echipă s-a impus câte o dată.

Cele două echipe s-au întâlnit într-o partidă de pregătire în presezon. A fost 69-63 pentru ICIM, dar ambele echipe au făcut modificări importante de atunci. La Arad au plecat Vernet și Montgomery și au venit Coker și Poole. CSU Alba Iulia are alt antrenor și le-a adus pe Morrissette, Radovic și Crăciun.

Meciul dintre FCC ICIM Arad și CSU Alba Iulia se joacă marți de la ora 18:30 la sala Victoria. Vor arbitra această partidă Alexandru Ivan, Andrei Bădilă și Alexandru Stamate, supervizați de Radu Vaida. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!