Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Ancuța Stoenescu: ,,Lupta pentru trofeu este una grea”

Adela Ganea

Adela Ganea
26.03.2014

CSM Târgovişte se va confrunta miercuri, începand cu ora 19:15, cu ICIM Arad, în cadrul semifinalei din Final Four. Ancuţa Stoenescu, conducătoarea de joc a echipei din Târgovişte, a vorbit despre duelul pe care îl va avea astăzi cu echipa din Arad şi aspiră la un meci de calitate pentru fani şi consideră echipa pregătită pentru a câștiga trofeul.

„Ca orice sportive, bineînţeles că îmi doresc victoria însă, pe lângă asta, îmi doresc să facem un meci frumos care să îi încânte pe fanii noștri şi nu numai. Lupta pentru trofeu este una grea şi este normal să fie aşa, însă noi suntem pregătite pentru tot şi să dăm totul pentru a păstra trofeul la Târgovişte”, a declarat baschetbalista pentru TotalBaschet.

Partida dintre CSM Târgoviște și ICIM Arad (ora 19:15), precum și cealaltă semifinală dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CST BC Alexandria (17:00) vor fi transmise în direct de postul DigiSport 2. 

*Foto: etargoviste.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!