Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Călin Voicu: "Va fi un meci greu ținând cont de situația echipei noastre"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.03.2014

În perioada 26-27 martie, are loc Final Four-ul Cupei României la baschet feminin. În prima semifinală, Teleorman Alexadria va întâlni pe Sepsi SIC Sf. Gheorghe pentru un loc în marea finală. Turneul final este găzduit de orașul Târgoviște.

Înaintea acestui meci, managerul echipei din Alexandria, Călin Voicu a vorbit pentru totalbaschet.ro despre acest Final Four.

“Partida cu Sf. Gheorghe o văd una foarte grea, la fel cum va fi și cea din primul tur al play-off-ul, tot cu Sf. Gheorghe. Va fi un meci greu ținând cont de situația echipei noastre. Toate cele 3 străine și fără Viorela Rus Voicu(n.r. însărcinată),  se anunță un meci foarte dificil pentru noi. Avantajul nostru în această semifinală cu Sf. Ghoerghe ar fi dorința jucătoarele tinere de afirmare și prospețimea lor, adică neavând foarte multe meciuri în campionat. Cred că diferența în meci o va face jocul de sub panou. Obiectul nostru era calificarea în Final Four și ocuparea locului 5 în campionat, iar noi practic suntem în obiectiv, deci ne mulțumește și locul 3.” ne-a declarat Călin Voicu

Partida ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe vs CS Teleorman Alexandria are loc miercuri, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă din Târgoviște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!