Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Chrissy Givens a fost cea mai bună jucătoare a echipei din Târgoviște în semifinala cu Arad

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.03.2014

CSM Târgoviște a cedat în semifinala Cupei României, scor 71-74, în compania rivalei ICIM Arad, iar mâine va juca finala mică împotriva celor de la CST BC Alexandria, echipă care a fost eliminată de Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Cea mai bună jucătoare a echipei pregătite de Dan Fleșeriu în disputa cu Arad a fost americanca Chrissy Givens.

Givens mai avea nevoie de exact 36 de secunde de joc pentru a fi integralistă în semifinala cu echipa din vestul României. Sportiva a terminat confruntarea cu 18 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții și 4 posesii pierdute, pentru un indice în dreptul eficienței de 19 unități. De asemenea, din punct de vedere al procentajelor, jucătoarea din Statele Unite a terminat cu 50% (5/10) de la 2 puncte, respectiv 89% (8/9) de la linia de fault.

Alte 3 jucătoare de la Târgoviște au reușit să termine meciul cu minim 10 puncte puse pe tabelă: Porsche Poole cu 14 puncte, Jenna Smith 11, respectiv Ancuța Stoenescu 10.

*Foto: etargoviste.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!