Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Continuă problemele de lot pentru Arad

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.03.2013

Pe 1 și 2 aprilie va avea loc la Alba Iulia, Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, ediția 2012-2013. În prima semifinală, Sepsi SIC Sf. Gheorghe se va duela cu CSU Alba Iulia, iar în a doua se vor întâlni Univ. Goldiș ICIM Arad și CSM Târgoviște.

Cu doar 4 zile înainte de acest turneul final, pentru echipa din Arad continuă problemele de lot. Tricolora Cristiana Cutaș și sârboaica Suzana Milovanovic s-au accidentat, iar cele două vor lipsi aproximativ o lună de pe teren. Astăzi la unul dintre antrenamentele ICIM-ului, pivotul american Kari LaPlante, a suferit o ușoară accidentare după un duel ce s-a terminat cu o căzătură destul de dureroasă. După acest incident, americanca nu a mai continuat antrenamentul din această seară.

Lucrurile nu par foarte grave, dar dacă LaPlante nu va putea evolua în semifinala cu Târgoviște, Aradul este pusă în situația nefavorabilă de a juca fără cel mai bun pivot al ei. În acest moment, lotul arădencelor este compus din doar 10 jucătoare apte pentru Final Four-ul Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!