Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Dan Fleșeriu: „Promitem fanilor un baschet de calitate”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.03.2014

Dan Fleșeriu, tehnicianul echipei CSM Târgoviște, deținătoarea Cupei României, a vorbit despre duelul pe care echipa sa îl va juca miercuri, începând cu ora 19:15, în compania celor de la ICIM Arad, în cadrul semifinalei din Final Four. Fleșeriu a declarat că după mult timp rivala din Arad este favorită înaintea unui meci cu echipa sa.

„Cred, fără să greșesc, că este pentru a treia oara consecutiv când CSM Târgoviște și ICIM Arad se întâlnesc în semifinalele Cupei României. Și de fiecare dată, CSM Târgoviște a trecut de rivala sa și a câștigat trofeul. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că este pentru prima dată când ICIM Arad pleacă din postura de favorită, fiind liderul sezonului regular din LNBF, dar sper să reușim să respectăm tradiția și în acest an și trofeul să rămână la Târgoviște. Pentru noi este foarte important, fiind vorba de o echipă dependentă de moral, că jucăm pe teren propriu și astfel vom avea cu siguranță suportul și susținerea fanilor locali, un public avid și cunoscător de baschet. Mă aștept ca în semifinale să fie un joc echilibrat, în care oricine poate câștiga. Este foarte bine că am la dispoziție întreg lotul de sportive și le promitem fanilor un baschet de calitate”, a punctat Dan Fleșeriu, fiind citat de site-ul Federației Române de Baschet. 

Partida dintre CSM Târgoviște și ICIM Arad (ora 19:15), precum și cealaltă semifinală dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CST BC Alexandria (17:00) vor fi transmise în direct de postul DigiSport 2. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!