Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. ICIM Arad învinge CSM Târgoviște și se califică în finală

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.03.2014

Baschetbalistele de la ICIM Arad și-au asigurat prezența în finala Cupei României după ce au trecut în semifinale de CSM Târgoviște, scor 74-71 (20-26, 17-22, 22-5, 15-18).

Cea mai bună jucătoare a echipei din Arad a fost J. Rhoads cu 17 puncte, 7pase decisive și 6 recuperări, în timp ce de la Târgoviște s-a remarcat C. Givens cu 18 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări.

ICIM va întâlni în finala mare echipa Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. De cealaltă parte, în finala mică, CSM Târgoviște va da piept cu CST BC Alexandria. 

Vom reveni cu cronica partidei dintre Arad și Târgoviște!


CSM Târgoviște conduce ICIM Arad cu 48-37 (26-20, 22-17) după două sferturi scurse din cea de-a doua semifinală a Cupei României.

 

Principalele protagoniste ale primei reprize au fost C. Givens de la Târgoviște cu 15 puncte marcate, respectiv D. Williams de la Arad cu 9. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!