Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Kails Loyd: "Simt că suntem pregătite"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.03.2014

Târgoviște găzduiește pentru 2 zile, turneul final al Cupei României la baschet feminin. În prima semifinală, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și CS Teleorman Alexandria se întâlnesc într-o partidă ce are loc miercuri, de la ora 17:00.

Jucătoarea echipei din Sf. Gheorghe, americanca Kails Loyd a prefațat pentru Total Baschet, turneul final al Cupei României.

Cum vezi partida cu Alexandria din semifinalele Cupei României ?

Va fi o confruntare grea pentru că întâlnim o echipă incomodă, dar eu simt că suntem pregătite și dacă vom respecta planul de joc stabilit dinainte, atunci ar trebui să câștigăm.

Care este avantajul echipei tale și unde crezi ca se va face diferența în acest meci ?

Cred că avem o rotație foarte bună, iar asta ar putea să fie cheia victoriei pentru noi.  Dacă vom fi agresive sub panoul advers n mod constant, nu cred că vom întâmpina probleme în a ne impune.

Ce șanse crezi ca are Sf. Gheorghe în a cuceri Cupa României și pe cine preferi în finală ?

Avem o o șansă bună. Cupa este interesantă pentru că oricine poate avea o zi bună și să reușească să câștuge. De aceea este important să rămânem concentrate toate cele 40 de minute și să jucăm cu toată inima și energia. Eu chiar nu am o preferință pentru finală, ambele echipe sunt bune, astfel că va fi o luptă aprigă pentru trofeu.

Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!