Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. LaPlante vs Matic, confruntarea pivoților

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
31.03.2013

   
 Kari LaPlante  Ivanka Matic

În a doua semifinală a Cupei României la baschet feminin, față în față se vor întâlni marile rivale de o viață, Arad și Târgoviște. Două echipe care și-au împărțit trofeele în baschetul românesc, se vor duela pentru un loc în marea finală a Cupei României.

Interesant va fi de urmărit în El Clasico de România, duelul pivoților celor două echipe. Americanca Kari LaPlante pentru Arad respectiv sârboaica Ivanka Matic la Târgoviște, vor produce mari bătăi de cap sub panoul adversarului.

Jucătoarea de la ICIM în vârstă de 23 de ani, ce măsoară 198 cm, este principalul pivot al echipei și implicit cea care duce greul la recuperări. În acest sezon, aceasta are o medie de 5.1 recuperări pe meci, la care a mai adăugat 9.1 puncte, 0.5 assisturi, 1.2 mingi câștigate, 1.7 mingi pierdute pentru 9.7 la capitolul eficiență.

De partea cealaltă, Ivanka Matic a avut evoluții destul de bune pentru Târgoviște în acest sezon și mai ales în meciurile din Euroligă, acolo având adversari de alt calibru. Jucătoarea ce măsoară 197 cm, are în LNBF medii acumulate pe meci de 6.9 recuperări, 10.5 puncte, 0.8 pase decisive, 0.8 mingi câștigate, 2.0 mingi pierdute și 15.9 la eficiență

Duelul Univ. Goldiș ICIM Arad – CSM Târgoviște se dispută la Alba Iulia, luni, începând cu ora 20:15.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!