Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Mădălin Piperea: „Vom respecta competiția și sper să reușim evoluții cât mai bune”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.03.2014

Final Four-ul Cupei României va debuta astăzi cu prima semifinală, acolo unde, începând cu ora 17:00, CST BC Alexandria și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe își vor disputa locul în finala competiției. Tehnicianul grupării din Alexandria, Mădălin Piperea, a prefațat duelul cu covăsnencele, spunând că calificarea în careul de ași este deja o mare realizare pentru echipa condusă de el.

„Pentru noi, calificarea în Final Four-ul Cupei României este deja un obiectiv depășit cu mult. La începutul sezonului, ne-am propus să accedem în play-off-ul LNBF și să jucăm cât mai bine în Cupa României. Am reușit să intrăm până în careul de ași al acestei întreceri importante și cred că este deja o mare realizare pentru noi. De aceea, vom încerca în continuare să facem o figură cât mai frumoasă, mai ales că este vorba de competiția KO, unde surprizele pot apărea oricând. Deși întâlnim un adversar valoros în semifinale, vom da totul pe teren și vom încerca să jucam un baschet de calitate. Vom respecta competiția și sper să reușim evoluții cât mai bune”, a declarat Piperea, fiind citat de frbaschet.ro. 

Confruntarea dintre Alexandria și Sfântu Gheorghe va fi transmisă în direct de DigiSport 2, începând cu ora 17:00. De asemenea, de la ora 19:15, postul de televiziune va transminte și cealaltă semifinală, care pune față în față CSM Târgoviște și ICIM Arad. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!